Kontakt

Obitelj GREGO

tel: 020.719.001

gsm: 091.7645.653

Viganj 83, 20267 Viganj

ante.grego@gmail.com

Galerija slika

Sportske aktivnosti

Viganj je specifično mjesto i europska destinacija za Windusrf i Kitesurf. Jedrenje na dasci u Vignju ima tradiciju od 30 godina i svake godine dolazi sve više zaljubljenika u ovaj sport. Postoje razne škole za početnike, treneri za usavršavanje vještina i slobodnih surf staza za napredne jedriličare. Ukoliko nemate opremu, možete uvijek iznajmiti komplete za Vas i Vašu obitelj i prijatelje i možete početi jedriti odmah. Svake godine se održava prvenstvo i regata u windsurfu upravo u Vignju. Windsurf je idealan za ljude koji su zaljubljenici u prirodu jer ne zagađuje okoliš. Stoga, ako niste jedrili do sad, možda je baš Viganj prilika da uživate u ovom sport i razvijete nove vještine.

Bicikizam, rekreativan ili brdski, ima puno poklonika gostima koji dolaze na odmor u Viganj. Svuda se vozi biciklom: na plažu, do dućana ili u konobu. Takav način kretanja spoj je praktičnosti i užitka. Možete se neometano opustiti s društvom u nekom od restorana ili konoba bez straha i sretno stići nazad u “Apartmane GREGO.” Obzirom na sigurnost Vignja kao mjesta, Vaša imovina je sigurna i možete svoje bicikle mirno parkirati gdje želite. Ukoliko ste ipak zaljubljenik u brdski biciklizam, obronci Sv. Ilije su idealni za Vas. Postoje kilometri uređenih i polu-uređenih staza koje možete koristiti za uživanje u ovo sportu. Možete se informirati u turističkom uredu i potražiti lokalno vodiča po brdskim stazama kako bi iskusili planinu u potpunosti.

Planinarenje i treking su izazov za goste koji dolaze u Viganj. Malo je mjesta u Dalmaciji gdje možete planinariti na vrh planine i skinuti planinarsku opremu i okupati se u moru – u istom danu. Posjetite planinarsko društvo u Orebiću, informirajte se o stazama i potražite vodiča u planinu. Vrh Sv. Ilije je prekrasno iskustvo, a pogled miljama unaokolo pamtit ćete cijelog života.

Comments are closed.